De 5 beste deurbellen met camera zonder abonnement
Top 5 deurbellen met camera zonder abonnement

De 5 beste deurbellen met camera zonder abonnement

De zoektocht naar de perfecte deurbel met camera kan lastig zijn, vooral omdat er zo veel verschillende opties beschikbaar zijn. Maar als u op zoek bent naar een slimme en betrouwbare deurbel die geen abonnement vereist, kijk dan niet verder! Wij hebben de 5 beste deurbellen met camera zonder abonnement voor u op een rij gezet. Van geavanceerde beveiligingsfuncties tot eenvoudige installatie, deze producten bieden alles wat u nodig heeft om uw huis beveiligd te houden. Of u nu op zoek bent naar een product met nachtzicht of bewegingsdetectie, deze deurbellen met camera bieden u de beste ervaring zonder het gedoe van een dure abonnementsverplichting. Dus waar wacht u nog op? Lees verder en vind de beste deurbel met camera voor uw huis.

De slimme deurbel met camera

Als je op zoek bent naar een gemakkelijke manier om je huis beveiligd te houden, dan is een deurbel met camera een geweldige optie. Het biedt niet alleen de mogelijkheid om te zien wie er aan de deur is, maar ook om met ze te praten zonder dat je de deur hoeft open te doen. En als je geen zin hebt in extra kosten, dan is een deurbel met camera zonder abonnement de perfecte oplossing voor jou.

Hier moet je op letten bij de aanschaf

De aanschaf van een deurbel met camera zonder abonnement is een goede investering voor de beveiliging van je huis. Er zijn een aantal zaken waar je op moet letten om er zeker van te zijn dat je het juiste product kiest voor jouw specifieke situatie. Hieronder vind je enkele belangrijke factoren om in overweging te nemen bij de aanschaf van een deurbel met camera zonder abonnement.

Beeldkwaliteit

Beeldkwaliteit is een van de belangrijkste aspecten om rekening mee te houden bij de aanschaf van een deurbel met camera zonder abonnement. Hier zijn enkele zaken waar je op moet letten:

 1. Resolutie: Kijk naar de resolutie van de camera. Hoe hoger de resolutie, hoe scherper het beeld. Een resolutie van 720p is minimum, maar 1080p of zelfs 4K is beter.
 2. Nachtzicht: Veel deurbellen met camera beschikken over nachtzicht, wat betekent dat je ook ’s nachts heldere en scherpe beelden krijgt. Zorg ervoor dat de deurbel die je kiest over een goede nachtzichtfunctie beschikt.
 3. Veldhoek: Het is belangrijk om de deurbel met camera uit te kiezen die een breed zichtveld heeft, zodat je een groter gebied rondom de voordeur kunt zien.
 4. Kleuren: Sommige deurbellen met camera bieden alleen zwart-wit beelden, terwijl andere in kleur kunnen opnemen. Kleurenbeelden zijn duidelijker en geven een beter beeld van de situatie.

Geluidskwaliteit

Naast de beeldkwaliteit, is het ook belangrijk om op de geluidskwaliteit te letten. Je moet in staat zijn om de persoon voor de deur duidelijk te verstaan, zodat je met hen kunt communiceren zonder de deur open te hoeven doen.

Sommige deurbellen met camera bieden een twee-weg audio-functie, waarmee je zowel de persoon aan de deur kunt verstaan als hen kunt horen wanneer je antwoord geeft. Dit is een geweldige functie voor degenen die regelmatig communiceren met bezoekers of leveranciers, omdat je niet hoeft naar de deur te lopen om hen te verstaan.

Bovendien is het verstandig om te controleren of de deurbel met camera een versterkte microfoon en luidspreker heeft. Dit betekent dat de geluidskwaliteit nog beter is en je de persoon aan de deur beter kunt verstaan, zelfs als je in een andere kamer bent.

Het is ook verstandig om te letten op de volume-instellingen van de deurbel met camera. Sommige modellen bieden aanpassbare volume-instellingen, zodat je het volume kunt aanpassen aan jouw specifieke behoeften en voorkeuren.

Bewegingsdetectie

Een deurbel met camera kan ook uitgerust zijn met bewegingsdetectie. Dit betekent dat je een melding krijgt wanneer er iemand voor de deur staat, zodat je op je gemak kunt controleren wie het is en wat ze willen. De bewegingsdetectie-functie maakt gebruik van sensoren om bewegingen bij de voordeur waar te nemen en je te waarschuwen wanneer er iemand aan je deur staat.

Het is belangrijk om op de kwaliteit van de bewegingsdetectie-functie te letten. Sommige deurbellen met camera bieden een meer geavanceerde bewegingsdetectie-functie die meer nauwkeurig is en beter in staat is om specifieke bewegingen en objecten waar te nemen. Dit betekent dat je minder valse alarmen ontvangt en je sneller kunt reageren wanneer er iemand aan je deur staat.

Bovendien is het ook verstandig om te controleren of de deurbel met camera een instelbare bewegingsdetectie-zone heeft. Dit betekent dat je de bewegingsdetectie-zone kunt aanpassen, zodat deze specifiek op bepaalde gebieden gericht is. Hierdoor kun je specifieke bewegingen beter waarnemen en valse alarmen verminderen.

Installatie

De installatie van de deurbel met camera is een andere belangrijke factor. Het is belangrijk dat het product eenvoudig te installeren is, zodat je niet te veel tijd en moeite hoeft te steken in de installatie. Bovendien moet het product compatibel zijn met je huidige beveiligingssysteem, zodat je het eenvoudig kunt integreren in je huidige beveiligingsset-up.

Sommige deurbellen met camera zijn uitgerust met een plug-and-play-installatie, wat betekent dat je ze eenvoudig kunt aansluiten op je bestaande deurbelbedrading. Andere modellen vereisen een bekabeling door een elektricien of een bekabeling vanuit de deurbel naar de binnenunit.

Het is verstandig om te controleren of de deurbel met camera die je overweegt geschikt is voor jouw bestaande deurbelbedrading en of er speciale installatie-instructies zijn die je moet opvolgen. Sommige fabrikanten bieden ook online video-instructies en telefonische ondersteuning om je te helpen bij de installatie.

Bovendien is het belangrijk om te overwegen hoe de deurbel met camera is beveiligd en of er beveiligingsfuncties zijn die je kunt instellen om jouw privacy te beschermen. Controleer of de deurbel met camera bijvoorbeeld een beveiligde verbinding heeft en of er mogelijkheden zijn om de opnamebeveiliging te beheren.

Opslagmogelijkheden

Een andere belangrijke factor om op te letten is hoe de opnames opgeslagen worden. Sommige deurbellen met camera bieden opslagmogelijkheden in de cloud, terwijl andere producten de opnames op de deurbel zelf opslaan. Het is belangrijk om te bepalen welke opslagmogelijkheid het beste bij je specifieke situatie past.

Lokale opslag houdt in dat de opgenomen beelden op een lokaal apparaat, zoals een SD-kaart of een USB-stick, worden opgeslagen. Dit betekent dat je fysiek toegang moet hebben tot het apparaat om de beelden te bekijken. Een voordeel van lokale opslag is dat je geen afhankelijk bent van internetverbindingen en dat de beelden altijd beschikbaar zijn, zelfs wanneer het internet uitvalt. Het nadeel is dat je fysiek bij het apparaat moet zijn om de beelden te bekijken en dat de opslagbeperkingen afhankelijk zijn van het formaat van het opgeslagen apparaat.

Cloud opslag houdt in dat de opgenomen beelden op een externe server worden opgeslagen, die je via internet kunt bereiken. Dit betekent dat je toegang kunt hebben tot de beelden vanaf elke locatie, zolang je een internetverbinding hebt. Een voordeel van cloud opslag is dat je overal toegang hebt tot de beelden en dat je niet afhankelijk bent van het formaat van het opgeslagen apparaat. Het nadeel is dat je een internetverbinding nodig hebt om de beelden te bekijken en dat er meestal een maandelijks abonnement voor de cloudopslag nodig is.

Compatibiliteit met slimme apparaten

Veel mensen kiezen voor een deurbel met camera die met hun bestaande slimme thuisomgeving kan werken, zoals Google Home of Amazon Alexa. Dit biedt hen de mogelijkheid om op afstand toegang te krijgen tot hun deurbel en deze te bedienen via hun slimme apparaten.

Voor de beste gebruikerservaring is het raadzaam om te controleren of de deurbel met camera die je overweegt compatibel is met je bestaande slimme apparaten, voordat je een aankoop doet. Dit kan je helpen voorkomen dat je in de problemen komt bij de installatie of dat je niet in staat bent om het product optimaal te gebruiken.

Een deurbel met camera zonder abonnement kopen

Als je op zoek bent naar een deurbel met camera zonder abonnement, dan is het dus belangrijk om rekening te houden met enkele belangrijke factoren, zoals de beeld- en geluidskwaliteit, de beveiligingsfuncties en de gemakkelijkheid van installatie. Wij hebben de 5 beste deurbellen met camera zonder abonnement voor je uitgezocht op basis van deze belangrijke eigenschappen.

 Eufy Video Doorbell BatteryGigaset Smart Video DoorbellEzviz Battery-powered 2K+Nordväl SH105 Video DeurbelEufy Video Doorbell Dual 2 Pro
Videoresolutie2560 x 1920 pixels1920 x 1080 pixels1888 x 2544 pixels2304 x 1296 pixels2560 x 1920 pixels
Bewegingsdetectiesensor             JaJaJaJaJa
Terugkijken voor gebeurtenis      JaJaJaJaJa
TerugspreekfunctieJaJaJaJaJa
OpnamefunctieJaJaJaJaJa
NachtmodusJaJaJaJaJa
Type stroomvoorziening             Accu / batterij, NetstroomNetstroomAccu / batterijNetstroomAccu / batterij, Netstroom
Opslagmogelijkheden  Intern geheugenCloud, SD kaartCloud, SD kaartIntern geheugen
Bediening via Apple app             JaJaJaJaJa
Bediening via Android app      JaJaJaJaJa
Bediening via Windows app      JaJaJaNeeNee
Smart home platform  Amazon Alexa, Google AssistantAmazon Alexa, IFTTTAmazon Alexa, Google Assistant, IFTTT, Works with NestAmazon Alexa, Google AssistantAmazon Alexa, Google Assistant
Gebruik mogelijk zonder cloud omgeving fabrikant          JaNeeJaJaJa

1. Ezviz Battery-powered 2K+ Video Doorbell Kit DB2 Pro

Als je op zoek bent naar een video deurbel die gebruiksvriendelijk en betrouwbaar is, dan is de Ezviz Battery-powered 2K+ Video Doorbell Kit DB2 Pro een uitstekende keuze. Deze slimme deurbel is volledig draadloos en laat je altijd zien wie er voor de deur staat. Hij heeft een verbeterde beeldkwaliteit van 2k+ en een grote kijkhoek van 176 graden, zodat je een groot deel van je voortuin of oprit in de gaten kunt houden.

Ezviz Battery-powered 2K+
 • Met bewegingsdetectie
 • Draadloos
 • 2K+ resolutie
4,6 Zeer goed
Bekijk bij Coolblue Bekijk op Bol.com

Voordelen

 1. Draadloos: de deurbel is op batterijen aangestuurd, zodat er geen draden hoeven te worden gelegd.
 2. Haarscherp beeld: de 2K+ resolutie zorgt voor heldere en scherpe beelden, zodat u duidelijk kunt zien wie er voor de deur staat.
 3. Bewegingsdetectie: de deurbel detecteert bewegingen en stuurt u een melding zodra iemand voor de deur staat.
 4. Nachtzicht: de deurbel heeft infrarood LED’s voor nachtzicht, zodat u ook ’s nachts kunt zien wie er voor de deur staat.
 5. Eenvoudige installatie: de deurbel is eenvoudig te installeren zonder het gebruik van elektrische kabels.

Nadelen

 1. Batterijduur: hoewel de batterijduur redelijk is, moeten de batterijen wel regelmatig worden vervangen.
 2. Kosten: de deurbel is niet goedkoop in vergelijking met andere deurbellen op de markt.
 3. Cloud-opslag: voor sommige functies is cloud-opslag nodig, waardoor er maandelijkse kosten kunnen ontstaan.
Ezviz Battery-powered 2K+ Video Doorbell Kit DB2 Pro
Soort ontvanger Beeld via app, Geen beeld
Videoresolutie hoogte 1888 pixels
Videoresolutie breedte 2544 pixels
Aantal ontvangers 1
Inclusief montagemateriaal Ja
Zendbereik binnenshuis 100 m
Wifi ingebouwd Ja
Bewegingsdetectiesensor Ja
Videofunctie Ja
Terugkijken voor gebeurtenis Ja
Aantal seconden voor gebeurtenis terugkijken 0 s
Terugspreekfunctie Ja
Waterbestendig Ja
Ingebouwde microfoon Ja
Ingebouwde speakers Ja
Ingebouwde camera Ja
Zoom (IPcam) Ja
Zoom type (IPcam) Digitaal
Opnamefunctie Ja
Opnamefunctie in de cloud Betaald
Nachtmodus Ja
Type stroomvoorziening Accu / batterij
Opslagmogelijkheden Cloud, SD kaart
Bediening via Apple app Ja
Bediening via Android app Ja
Bediening via Windows app Ja
Smart home platform Amazon Alexa, Google Assistant, IFTTT, Works with Nest
Internetverbinding verplicht Ja
Gebruik mogelijk zonder cloud omgeving fabrikant Ja

Deurbel met 2K+ camera

In het algemeen is de Ezviz Battery-powered 2K+ Video Doorbell Kit DB2 Pro een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een slimme en betrouwbare video deurbel. Met zijn verbeterde beeldkwaliteit, ingebouwde infraroodverlichting en grote kijkhoek, ben je altijd op de hoogte wie er voor de deur staat. De chime en de opslagmogelijkheden zijn mooie extra’s. Al met al biedt deze deurbel een uitstekende combinatie van functionaliteit en gemak, met slechts een paar nadelen, zoals de nodigheid van een smartphone en de kosten voor opslag in de cloud.

2. Eufy Video Doorbell Battery

De Eufy Video Doorbell Battery is een moderne en slimme deurbel die je op een eenvoudige manier aan je voordeur kunt installeren. Dankzij de oplaadbare batterij kun je deze deurbel zowel op de bestaande bedrading als draadloos installeren. Je verbindt de deurbel vervolgens met het Eufy Basisstation (niet meegeleverd) om beelden overal te bekijken via de app.

Eufy Video Doorbell Battery
 • Hoge videoresolutie
 • Keuze tussen accu en netstroom
 • Intern geheugen
4,6 Zeer goed
Bekijk bij Coolblue Bekijk bij Amazon

Voordelen

 1. Draadloos ontwerp: de Eufy Video Doorbell Battery is een draadloze deurbel, wat betekent dat er geen snoeren of draden nodig zijn om het apparaat aan te sluiten. Dit maakt de installatie eenvoudiger en flexibeler.
 2. HD videokwaliteit: de Eufy Video Doorbell Battery biedt HD videokwaliteit, wat betekent dat je duidelijke en scherpe beelden krijgt van de bezoekers aan de deur.
 3. Slimme functies: de Eufy Video Doorbell Battery biedt slimme functies, zoals bewegingsdetectie en nachtzicht, waarmee je het verkeer voor je deur beter in de gaten kunt houden.
 4. Bewegingsdetectie: De Eufy Video Doorbell Battery is uitgerust met bewegingsdetectie, zodat u automatisch op de hoogte bent wanneer er beweging is op uw oprit of voor uw deur.
 5. Waterbestendig: De deurbel is waterbestendig volgens de IP65-norm. De waterbestendigheid zorgt ervoor dat de deurbel blijft functioneren ondanks regen of andere vochtige omstandigheden, wat betekent dat je altijd verbonden bent met je deur en in staat bent om bezoekers te bekijken en te communiceren, ongeacht het weer.

Nadelen

 1. Afhankelijkheid van WiFi: de Eufy Video Doorbell Battery is afhankelijk van een stabiele WiFi-verbinding om te werken. Als je WiFi-signaal zwak is, zou dit het vermogen van het apparaat om beelden te verzenden en op te slaan, beïnvloeden.
 2. Batterij: hoewel de batterijduur van de Eufy Video Doorbell Battery lang is, moet het apparaat op een bepaald moment opgeladen worden. Hierdoor kun je enige tijd zonder video-deurbel zitten.
 3. Opslagcapaciteit: de opslagcapaciteit van de Eufy Video Doorbell Battery is beperkt, dus je moet regelmatig beelden downloaden of overschrijven om plaats te maken voor nieuwe opnames.
Eufy Video Doorbell Battery
Videoresolutie hoogte 2560 pixels
Videoresolutie breedte 1920 pixels
Wifi ingebouwd Ja
Bewegingsdetectiesensor Ja
Videofunctie Ja
Terugkijken voor gebeurtenis Ja
Aantal seconden voor gebeurtenis terugkijken 0 s
Terugspreekfunctie Ja
Waterbestendig Ja
Ingebouwde microfoon Ja
Ingebouwde speakers Ja
Ingebouwde camera Ja
Zoom (IPcam) Ja
Zoom type (IPcam) Digitaal
Opnamefunctie Ja
Opnamefunctie in de cloud Nee
Nachtmodus Ja
Type stroomvoorziening Accu / batterij, Netstroom
Opslagmogelijkheden Intern geheugen
Bediening via Apple app Ja
Bediening via Android app Ja
Bediening via Windows app Ja
Smart home platform Amazon Alexa, Google Assistant
Internetverbinding verplicht Ja
Gebruik mogelijk zonder cloud omgeving fabrikant Ja

Draadloze cameradeurbel op batterij

De Eufy Video Doorbell Battery is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een moderne en slimme deurbel. Dankzij de 2K resolutie en bewegingsdetectie weet je altijd wie er voor je deur staat. Omdat beelden lokaal worden opgeslagen, heb je geen extra kosten voor een cloudabonnement of sd-kaart. Aan de andere kant vereist de deurbel wel een Eufy Basisstation en een internetverbinding. Maar als je dit hebt, is de Eufy Video Doorbell Battery een geweldige toevoeging aan je smart home-systeem.

3. Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

De Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro is een slimme deurbel met 2 camera’s en geavanceerde sensoren om bewegingen en personen te herkennen. Met deze deurbel mis je nooit meer wat er voor je voordeur gebeurt.

Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro
 • Twee camera’s
 • Hoge videoresolutie
 • Keuze tussen batterij en netstroom
4,6 Zeer goed
Bekijk bij Coolblue Bekijk op Amazon

Voordelen

 1. Dubbele camera: De Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro heeft twee camera’s – een hoofdcamera en een subcamera – waardoor u een groter deel van uw voordeur en omgeving in beeld kunt brengen.
 2. Heldere beeldkwaliteit: Beide camera’s bieden heldere en scherpe beelden, zodat u altijd duidelijk kunt zien wie er voor de deur staat. De camera’s zijn ook uitgerust met nachtzicht, waardoor u ook ’s nachts alles helder in beeld kunt krijgen.
 3. Gemakkelijke installatie: De Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro is eenvoudig te installeren en aan te sluiten op uw thuisnetwerk, zodat u meteen kunt beginnen met het bekijken van live beelden van uw voordeur.
 4. Geavanceerde beveiligingsfuncties: Deze deurbel is uitgerust met geavanceerde beveiligingsfuncties, waaronder bewegingsdetectie, gezichtsherkenning en beveiligingswaarschuwingen.

Nadelen

 1. Hoge prijs: De Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro is een van de duurdere videodeurbellen op de markt, wat betekent dat het niet voor iedereen betaalbaar is.
 2. Moeilijk te verwijderen: Sommige gebruikers rapporteren dat de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro moeilijk te verwijderen is nadat deze eenmaal is geïnstalleerd. Dit kan problemen opleveren wanneer u de deurbel wilt vervangen of verplaatsen.
 3. Beperkte opslagcapaciteit: Deze videodeurbel biedt beperkte opslagcapaciteit voor opgenomen beelden, wat betekent dat u regelmatig beelden moet verwijderen om plaats te maken voor nieuwe opnames.
Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro
Videoresolutie hoogte 2560 pixels
Videoresolutie breedte 1920 pixels
Inclusief montagemateriaal Ja
Zendbereik binnenshuis 10 m
Wifi ingebouwd Ja
Bewegingsdetectiesensor Ja
Videofunctie Ja
Terugkijken voor gebeurtenis Ja
Terugspreekfunctie Ja
Waterbestendig Ja
Ingebouwde microfoon Ja
Ingebouwde speakers Ja
Ingebouwde camera Ja
Zoom (IPcam) Ja
Zoom type (IPcam) Analoog
Opnamefunctie Ja
Opnamefunctie in de cloud Nee
Nachtmodus Ja
Type stroomvoorziening Accu / batterij, Netstroom
Opslagmogelijkheden Intern geheugen
Bediening via Apple app Ja
Bediening via Android app Ja
Bediening via Windows app Nee
Smart home platform Amazon Alexa, Google Assistant
Internetverbinding verplicht Ja
Gebruik mogelijk zonder cloud omgeving fabrikant Ja

De slimme deurbel met groot bereik

Als je op zoek bent naar een slimme deurbel met complete dekking van je voordeur en geavanceerde herkenning, dan is de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro een goede keuze. Let er wel op dat je hiervoor in het bezit moet zijn van een Eufy HomeBase.

4. Nordväl SH105 Video Deurbel

De Nordväl SH105 video deurbel is een slimme deurbel die je in haarscherpe kwaliteit laat zien wie er voor je deur staat. Met een opgenomen beeldresolutie van 2304 pixels en 1296 pixels, kijk je live mee via de app. Ook kun je meeluisteren en met bezoekers praten. In deze uitgebreide tekst zullen we de plus- en minpunten van deze video deurbel bespreken.

Nordväl SH105 Video Deurbel
 • Opslag op SD kaart of cloud
 • Inclusief nachtmodus
 • Op netstroom
4,6 Zeer goed
Bekijk bij Coolblue Bekijk op Bol.com Bekijk op Amazon

Voordelen

 1. Hoge resolutie: De Nordväl SH105 video deurbel biedt een haarscherpe beeldkwaliteit, waardoor je duidelijk kunt zien wie er voor de deur staat.
 2. Beveiligingsfuncties: Deze deurbel beschikt over een bewegingssensor en een microfoon, waarmee je op afstand kunt praten met bezoekers en eventuele indringers kunt waarschuwen.
 3. Gemakkelijk te installeren: De Nordväl SH105 video deurbel is eenvoudig te installeren en te gebruiken, zonder dat je hiervoor een technicus nodig hebt.
 4. Slimme functies: De deurbel beschikt over verschillende slimme functies, zoals nachtzicht en een geheugenkaart voor videobewaking.
 5. Compatibiliteit: Deze video deurbel is compatibel met veel verschillende smart home systemen, waardoor je de deurbel eenvoudig in je bestaande systeem kunt integreren.

Nadelen:

 1. Prijs: De Nordväl SH105 video deurbel is een van de duurdere modellen op de markt, wat het voor sommigen minder aantrekkelijk maakt.
 2. Stroomvoorziening: Deze video deurbel moet aangesloten worden op het lichtnet, waardoor je geen mobiele stroomvoorziening kunt gebruiken.
 3. Instabiliteit: Sommige gebruikers hebben gerapporteerd over problemen met de stabiliteit van de verbinding tussen de deurbel en de bijbehorende app, wat de gebruikservaring kan verminderen.
Nordväl SH105 Video Deurbel
Videoresolutie hoogte 2304 pixels
Videoresolutie breedte 1296 pixels
Inclusief montagemateriaal Ja
Zendbereik binnenshuis 10 m
Wifi ingebouwd Ja
Bewegingsdetectiesensor Ja
Videofunctie Ja
Terugkijken voor gebeurtenis Ja
Aantal seconden voor gebeurtenis terugkijken 259200 seconden
Terugspreekfunctie Ja
Waterbestendig Ja
Ingebouwde microfoon Ja
Ingebouwde speakers Ja
Ingebouwde camera Ja
Zoom (IPcam) Ja
Zoom type (IPcam) Digitaal
Opnamefunctie Ja
Opnamefunctie in de cloud Betaald
Nachtmodus Ja
Type stroomvoorziening Netstroom
Opslagmogelijkheden Cloud, SD kaart
Bediening via app Ja
Bediening via Apple app Ja
Bediening via Android app Ja
Bediening via Windows app Nee
Smart home platform Amazon Alexa, Google Assistant
Internetverbinding verplicht Ja
Gebruik mogelijk zonder cloud omgeving fabrikant Ja

Alle benodigde functies zonder abonnement

Al met al is de Nordväl SH105 video deurbel een uitstekende keuze voor iemand die op zoek is naar een slimme deurbel met haarscherp beeld en de mogelijkheid om live mee te kijken en te praten met bezoekers. Het is eenvoudig aan te sluiten en heeft een SD-kaartslot voor opnames, dus geen cloudabonnement nodig. Echter, moet je wel beschikken over een sterk wifi-signaal om het optimaal te kunnen gebruiken.

5. Gigaset Smart Video Doorbell

De Gigaset Smart Video Doorbell is een slimme deurbel die je in staat stelt om bezoekers op afstand aan te spreken en te zien wie er aanbelt. De deurbel sluit je aan op de bedrading van je bestaande deurbel en via de Gigaset Elements app ontvang je direct een foto op je smartphone of smartwatch als iemand aanbelt.

Gigaset Smart Video Doorbell
 • Met bewegingsdetectie
 • Eenvoudig te installeren
 • Ook voor Windows app
4,6 Zeer goed
Bekijk op Bol.com Bekijk op Amazon

Voordelen

 1. Video-beveiliging: De Gigaset Smart Video Doorbell biedt real-time videobeelden, waardoor u kunt zien wie er voor uw deur staat, zelfs wanneer u niet thuis bent.
 2. Intercomfunctie: De intercomfunctie maakt het mogelijk om te communiceren met bezoekers via de app op uw telefoon. Dit is handig wanneer u niet thuis bent of wanneer u wilt weten wie er aan de deur is zonder naar beneden te gaan.
 3. Bewegingsdetectie: De Gigaset Smart Video Doorbell beschikt over geavanceerde bewegingsdetectie, waardoor u direct op de hoogte wordt gesteld wanneer er iemand voor uw deur staat.
 4. Nachtzicht: Het nachtzicht van de Smart Video Doorbell maakt het mogelijk om ook ’s nachts duidelijke beelden te krijgen van wie er voor de deur staat.
 5. Eenvoudige installatie: De Smart Video Doorbell is eenvoudig te installeren en te gebruiken. U kunt het systeem in enkele stappen op uw smartphone instellen en bekijken.

Nadelen

 1. Beperkte opslagcapaciteit: Sommige gebruikers klagen dat de interne opslagcapaciteit beperkt is en dat beelden snel verdwijnen als er geen abonnement op de cloudopslag wordt afgesloten.
 2. Afhankelijkheid van wifi: De Gigaset Smart Video Doorbell werkt alleen wanneer er een stabiele wifi-verbinding aanwezig is. Wanneer de verbinding wegvalt, werkt het systeem niet meer.
 3. Hoge prijs: De Gigaset Smart Video Doorbell is een duur product in vergelijking met andere videodeurbellen op de markt.
Gigaset Smart Video Doorbell
Videoresolutie hoogte 1920 pixels
Videoresolutie breedte 1080 pixels
Wifi ingebouwd Ja
Bewegingsdetectiesensor Ja
Videofunctie Ja
Terugkijken voor gebeurtenis Ja
Aantal seconden voor gebeurtenis terugkijken 3 seconden
Terugspreekfunctie Ja
Waterbestendig Ja
Ingebouwde microfoon Ja
Ingebouwde speakers Ja
Ingebouwde camera Ja
Zoom (IPcam) Nee
Opnamefunctie Ja
Opnamefunctie in de cloud Gratis
Nachtmodus Ja
Type stroomvoorziening Netstroom
Bediening via Apple app Ja
Bediening via Android app Ja
Bediening via Windows app Ja
Smart home platform Amazon Alexa, IFTTT
Internetverbinding verplicht Ja
Gebruik mogelijk zonder cloud omgeving fabrikant Nee

All in one camera deurbel zonder abonnement

De Gigaset Smart Video Doorbell is een slimme deurbel met vele voordelen, waaronder een aansluiting op bestaande bedrading, bewegingsdetectie met melding en directe communicatie met bezoekers via de app. Echter, de installatie kan moeilijk zijn en er is een sterk wifi-signaal nodig bij de voordeur. Als je op zoek bent naar een slimme deurbel met een groot aantal functies, is de Gigaset Smart Video Doorbell een uitstekende keuze.