Disclaimer

Huishoudhacks.nl is een affiliate blog website waar wij tips en trucs delen voor het verbeteren van uw huishouden. Wij geloven dat een goed georganiseerd huishouden leidt tot een beter leven en wij willen onze gebruikers helpen om dit te bereiken.

Dit betekent dat wij sommige producten of diensten op onze website aanbevelen en een commissie ontvangen als een gebruiker hierop klikt en daadwerkelijk iets koopt. Wij doen ons best om alleen producten of diensten aan te bevelen waar wij zelf achter staan en die wij denken dat nuttig kunnen zijn voor onze gebruikers. Echter, wij kunnen niet garanderen dat elk product of elke dienst geschikt is voor iedere gebruiker en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele problemen die kunnen voortvloeien uit het gebruik van producten of diensten die via onze website zijn aangeschaft. Wij raden u aan om altijd de voorwaarden en bepalingen van elk product of elke dienst te lezen voordat u een aankoop doet. Bovendien raden wij u aan om altijd uw eigen onderzoek te doen voordat u besluit een product of dienst te kopen, zodat u zich ervan kunt verzekeren dat het product of de dienst aan uw specifieke behoeften voldoet.

Wij hopen dat onze website u helpt om uw huishouden te verbeteren en uw leven eenvoudiger te maken. Als u vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.