Hetty Quick steelstofzuiger: roze én krachtig
hetty quick steelstofzuiger

Hetty Quick steelstofzuiger: roze én krachtig

Hetty-liefhebbers, verheug je! Numatic heeft de iconische roze Hetty een nieuw ‘Quick’ jasje gegeven, en het resultaat is niets minder dan verbluffend. Als jij, net als wij, altijd al gefascineerd was door de charmante Hetty, dan mag de Numatic Hetty Quick steelstofzuiger niet ontbreken in jouw schoonmaakarsenaal.

Stofzuiger ‘Hetty’ is altijd al een opvallende verschijning geweest, met haar onderscheidende roze kleur en vriendelijke glimlach. Maar met de Hetty Quick gaat Numatic verder dan alleen esthetiek; ze hebben het iconische ontwerp gecombineerd met geavanceerde technologie en doordachte functies om een stofzuiger te creëren die zowel krachtig als gebruiksvriendelijk is. Dus, laten we ons onderdompelen in de wereld van de nieuwe en verbeterde Hetty Quick en ontdekken waarom dit de perfecte metgezel is voor alle Hetty-liefhebbers en huishoudens die streven naar moeiteloos schoonmaken en een vleugje stijl.

Wat is de Numatic Hetty Quick?

De Numatic Hetty Quick HTY100 is een opvallende draadloze steelstofzuiger die uitblinkt in krachtige en veelzijdige schoonmaakprestaties. Met zijn kenmerkende roze kleur is Hetty Quick niet alleen een stofzuiger, maar ook een stijlvolle aanvulling op je huishouden. Deze steelstofzuiger is ontworpen om verschillende oppervlakken en schoonmaakuitdagingen aan te pakken, waardoor het een ideale keuze is voor huishoudens van alle soorten en maten.

Miele Triflex HX2 Racer
 • 120 minuten stofzuigen
 • 99,99% filter
 • PowerUnit voor moeilijke plekken
Nu €100 cashback
Bekijk bij Coolblue Bekijk bij Bol.com

Heeft de Hetty Quick een goede zuigkracht?

De Numatic Hetty Quick steelstofzuiger wordt aangedreven door een krachtige digitale motor die wordt gevoed door een lithium-ionbatterij met een voltage van 25.2 V. Deze combinatie van kracht en efficiëntie resulteert in indrukwekkende zuigkracht en prestaties die perfect zijn afgestemd op de behoeften van elk huishouden.

Of je nu te maken hebt met dierenharen, kruimels of stof, de Hetty Quick kan het moeiteloos aan. De digitale motor zorgt voor constante zuigkracht, ongeacht de zuigstand. Met meerdere zuigstanden, inclusief een turbo-stand voor diepere reiniging, ben je in staat om elk oppervlak grondig en effectief schoon te maken. De Hetty Quick maakt moeiteloos korte metten met vuil, terwijl jij geniet van een gemakkelijke en efficiënte schoonmaakervaring.

Welke accessoires zijn inbegrepen bij de steelstofzuiger?

Een van de grote voordelen van de Hetty Quick steelstofzuiger is het uitgebreide assortiment accessoires dat wordt meegeleverd. Hier volgen enkele van de belangrijkste accessoires:

 • Gemotoriseerde Borstelkop: Deze borstelkop met directe aandrijving is perfect voor het verwijderen van vuil en dierenharen van tapijten en vloerkleden.
 • Kierenzuigmond: De kierenzuigmond is ideaal om in smalle en moeilijk bereikbare ruimtes te reinigen.
 • 2-in-1 Borstel: Met deze handige borstel kun je meubels schoonmaken en stofvrij maken.
 • Ergonomische Handgreep: De ergonomische handgreep zorgt voor comfortabel gebruik, zelfs tijdens langere schoonmaaksessies.
 • Muurhouder: De muurhouder biedt een handige opbergplaats voor de stofzuiger en accessoires, zodat je ze altijd binnen handbereik hebt.
 • Oplader: De oplader zorgt ervoor dat de batterij snel en eenvoudig kan worden opgeladen, zodat de Hetty Quick altijd klaar is voor gebruik.

Hoe werkt het pod-systeem filter?

De Hetty Quick werkt met het slimme pod-systeem. Deze pods comprimeren het stof, waardoor de capaciteit van het stofreservoir toeneemt en je minder vaak hoeft te legen. Bovendien fungeert de pod als het filter, wat betekent dat elke nieuwe pod garant staat voor frisse prestaties. Een geurcapsule voegt zelfs een aangename geur toe aan de uitblaaslucht, zodat je huis niet alleen schoon maar ook fris ruikt.

Heeft de Hetty Quick een krachtige motor?

De Numatic Hetty Quick steelstofzuiger heeft een krachtige digitale motor die onder de motorkap schuilt. Deze geavanceerde motor is het kloppende hart van de Hetty Quick, en het is verantwoordelijk voor de indrukwekkende zuigkracht en efficiëntie die deze stofzuiger levert.

Wat deze digitale motor onderscheidt, is niet alleen zijn vermogen, maar ook zijn vermogen om energie efficiënt te gebruiken. Met een vermogen van 300 W is de motor in staat om zelfs het meest hardnekkige vuil en dierenharen moeiteloos op te zuigen. Dit betekent dat je huis grondig wordt gereinigd, en dat zonder overmatig energieverbruik.

Een ander voordeel van de digitale motor is de constante zuigkracht die het levert, ongeacht de zuigstand waarin je de Hetty Quick gebruikt. Of je nu kiest voor de standaard zuigkracht of de turbo-stand voor extra diepe reiniging, je kunt erop vertrouwen dat de motor consistent en betrouwbaar presteert.

Hoe lang kan ik stofzuigen?

Een andere handige eigenschap van de Hetty Quick is de verwisselbare batterij. Deze batterij levert voldoende vermogen om de stofzuiger tot 60 minuten lang te laten werken op de laagste stand. Dit biedt voldoende tijd om uitgebreide schoonmaaktaken aan te pakken zonder onderbrekingen. Als de batterij leeg is, kun je deze eenvoudig verwisselen voor een opgeladen exemplaar en doorgaan met schoonmaken. De extra batterij is echter niet inbegrepen.

Waarom de Hetty Quick steelstofzuiger Kopen?

Er zijn verschillende redenen waarom de Hetty Quick steelstofzuiger een uitstekende keuze is voor huishoudelijke reiniging.

 • Krachtige Prestaties: De digitale motor en direct aangedreven borstelkop zorgen voor indrukwekkende zuigkracht en grondige reiniging.
 • Lange Batterijduur: Met maximaal 60 minuten batterijduur op de laagste stand, kun je uitgebreide schoonmaaktaken zonder problemen afronden.
 • Handige Accessoires: Het uitgebreide assortiment accessoires maakt schoonmaken van diverse oppervlakken en ruimtes eenvoudig.
 • Slim Pod-systeem: De pods comprimeren stof, verhogen de capaciteit en zorgen voor frisse prestaties.
 • Gemak en Comfort: Het draadloze ontwerp, de ergonomische handgreep en de verwisselbare batterij maken schoonmaken eenvoudig en comfortabel.
Miele Triflex HX2 Racer
 • 120 minuten stofzuigen
 • 99,99% filter
 • PowerUnit voor moeilijke plekken
Nu €100 cashback
Bekijk bij Coolblue Bekijk bij Bol.com

Hetty Quick maakt van schoonmaken een feest

De Numatic Hetty Quick HTY100 steelstofzuiger is ongetwijfeld een toonaangevend schoonmaakapparaat dat de verwachtingen van huishoudens overtreft. Met zijn krachtige digitale motor en direct aangedreven borstelkop biedt het indrukwekkende zuigkracht en de veelzijdigheid om allerlei schoonmaakuitdagingen aan te gaan.

Deze draadloze steelstofzuiger wordt geleverd met een uitgebreid assortiment accessoires, waardoor je gemakkelijk verschillende oppervlakken en ruimtes kunt reinigen. Of je nu te maken hebt met hardnekkig vuil, dierenharen, kruimels of stof, de Hetty Quick kan het allemaal aan.

Een van de unieke kenmerken van de Hetty Quick is het slimme pod-systeem, dat niet alleen het stof comprimeert voor een grotere capaciteit maar ook zorgt voor frisse prestaties. De mogelijkheid om de batterij te verwisselen, met maximaal 60 minuten gebruik op de laagste stand, maakt het schoonmaken zonder onderbrekingen mogelijk.

Kortom, als je op zoek bent naar een krachtige, gebruiksvriendelijke en veelzijdige steelstofzuiger, dan is de Hetty Quick een uitstekende keuze. Het biedt niet alleen uitstekende prestaties, maar maakt ook schoonmaken gemakkelijk en efficiënt, waardoor je meer tijd hebt voor de dingen die er echt toe doen in het leven. De Hetty Quick is de ultieme partner in schoonmaken voor elk huishouden.